VACATURE

Dansers en dansdocenten (beginnend / gevorderd)

Link is op zoek naar dansers en dansdocenten (beginnend / gevorderd) die het leuk vinden om workshops voor kinderen (4 tot 14 jaar) te geven en/of mee willen werken aan Dance Battles en evenementen voor kinderen.

In de Open Podium Dance Events krijgen de kinderen een dans workshop en de ruimte om onder begeleiding toe te werken naar een performance op het podium, mee te doen aan een Dance Battle en hun de moves die zij geleerd hebben te oefenen in de Kids Disco. Zo bieden we een leuke middag, een creatieve outlet, de mogelijkheid tot verbinding en ontmoeting met de deelnemende kinderen, de betrokken dansers/dansdocenten en iedereen die komt kijken naar de Dans Battle of performances. 

Wie zoeken we? 

Read more

STAGES

De activiteiten en projecten van Jongerentheater Link bieden regelmatig stagemogelijkheden; maatschappelijke stages, MBO, HBO, Universiteit Bacholors en Masteropleidingen. Stagiaires geven o.a. leiding aan / assisteren bij de productie, pr, marketing van projecten, zetten eigen projecten op, voeren (eigen) projecten uit en/of nemen deel aan (uitwisselings)projecten in Nederland en Kenia. Door samenwerking met onze netwerkpartners in Kenia biedt Link internationale stagemogelijkheden.

Read more

VRIJWILLIGERS FUNCTIES

Jongerentheater Link werkt projectmatig en heeft geen personeel in dienst. De organisatie wordt geleid door een klein gepassioneerd en gecommitteerd team en wordt daarbij ondersteund door een onafhankelijk bestuur. We zijn blij met mensen die een bijdrage willen leveren aan onze organisatie om onze impact te vergroten.

Voor onze projecten zijn we vaak op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen met bijvoorbeeld logistiek, productie, marketing, communicatie en begeleiding bij activiteiten.

Heb je interesse? neem contact met ons op.

AANMELDEN

Wil je graag meedoen met een van onze activiteiten of projecten? 

Vul het onderstaande aanmeldformulier in!

Voor bovenstaande (gratis) activiteiten verloopt de aanmelding via www.in-utrecht.nl
Je gaat dans workshops geen aan kinderen 4 - 12 jaar. En je neemt deel aan Open Podium activiteiten en evenementen waaronder Dance Battles. Dansers en dansdocenten met én zonder ervaring, ook een stage is mogelijk.