VACATURE

Workshop aanbieders en begeleiding gezocht voor creatieve zomeractiviteiten voor kinderen

Deze zomer trekken we de stad in om creatieve workshops te geven in speeltuinen, parken en pleinen. Daarvoor zijn we op zoek naar jonge makers die het leuk vinden om workshops voor kinderen (4 tot 14 jaar) te geven en/of te begeleiden.

Read more

STAGES

De activiteiten en projecten van Jongerentheater Link bieden regelmatig stagemogelijkheden; maatschappelijke stages, MBO, HBO, Universiteit Bacholors en Masteropleidingen. Stagiaires geven o.a. leiding aan / assisteren bij de productie, pr, marketing van projecten, zetten eigen projecten op, voeren (eigen) projecten uit en/of nemen deel aan (uitwisselings)projecten in Nederland en Kenia. Door samenwerking met onze netwerkpartners in Kenia biedt Link internationale stagemogelijkheden.

Read more

VRIJWILLIGERS FUNCTIES

Jongerentheater Link werkt projectmatig en heeft geen personeel in dienst. De organisatie wordt geleid door een klein gepassioneerd en gecommitteerd team en wordt daarbij ondersteund door een onafhankelijk bestuur. We zijn blij met mensen die een bijdrage willen leveren aan onze organisatie om onze impact te vergroten.

Voor onze projecten zijn we vaak op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen met bijvoorbeeld logistiek, productie, marketing, communicatie en begeleiding bij activiteiten.

Heb je interesse? neem contact met ons op.

AANMELDEN

Wil je graag meedoen met een van onze activiteiten of projecten? 

Vul het onderstaande aanmeldformulier in!